« terug naar vorige pagina

Renate Janssen

Sinds 1 mei 2016 ben ik werkzaam als POH-GGZ in de HOED (Huisartsen onder een dak) Lopes Dias. Ik vind het leuk om parttime binnen het dit team te werken. 

Iedere POH-GGZ heeft een andere achtergrond. Graag vertel ik daar wat over.

Sinds 1997 werk ik als zelfstandig aan huis gevestigd psycholoog in de GGZ. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van zeer diverse vraagstellingen en problematiek. Mijn werk geeft mij veel voldoening. Ik kan het niet laten om steeds meer bij te leren over de menselijke natuur.  Mijn hoop is daarmee ook steeds beter te kunnen aansluiten bij wat cliënten nodig hebben.  Zowel op regulier als complementair gebied heb ik opleiding gevolgd, bijvoorbeeld mindfulness, EMDR, EFT en NLP. Ook het leven heeft me als vanzelf tot verdieping aangezet. Door mijn gezin ben ik ervaringsdeskundige geworden op het gebied van ADHD (dochter) en autisme (zoon).  

In de loop van de jaren in het vak is mijn belangstelling steeds meer komen te liggen bij traumawerk. Dit kan zowel enkelvoudig trauma zijn (bijv. verkeersongevallen of nare ziekenhuiservaringen) als meervoudig trauma (bijv. seksueel misbruik of huiselijk geweld).

In mijn vrije tijd hou ik van zingen, een fijn boek, een goede film, lekker (uit) eten (met vrienden), mandala kleuren, handwerken en wandelen.

Aanwezig op: dinsdag.